Corona

Belangrijke informatie voorafgaand aan uw afspraak

Voor uw en onze veiligheid hebben wij extra maatregelen getroffen om besmetting met het Coronavirus te voorkomen. Wij verzoeken u daarom om het onderstaande vóórdat u naar ons vertrekt aandachtig door te lezen.

Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.

Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, bij ons binnen. We houden de wachtkamer graag leeg. Als u te laat komt kan het zijn dat wij u een andere afspraak moeten geven.

Neem, als u medicijnen gebruikt, een lijst mee waarop staat welke medicatie u gebruikt.

Poets voor u vertrekt thuis uw tanden.

Toiletbezoek in onze praktijk is tijdelijk niet mogelijk.

Per afspraak reserveren wij meer tijd dan gebruikelijk. Zodat de wachtkamer leeg blijft. Bij aankomst in de praktijk kunt u meestal direct doorlopen naar de behandelkamer.

Uw jas kunt u in de behandelkamer ophangen. Niet in de wachtkamer.

Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren met handalcohol. De alcoholdispenser hangt in de wachtkamer.

Indien u een prothese draagt neemt de tandarts deze uit uw mond. Wij vragen u dit niet zelf te doen.

Voor sommige behandelingen zullen wij u 1 minuut laten spoelen. U krijgt dan van ons een bekertje met een 1% waterstofperoxide mondspoeling. Na gespoeld te hebben spuugt u de vloeistof weer uit in hetzelfde bekertje. Dat wij vervolgens van u aannemen.

Bij behandelingen waarbij geboord moet worden zullen wij zo mogelijk een rubberlapje over de kies of tand plaatsen. Dit rubberen lapje wordt gebruikt om steriel te kunnen werken.

Na behandeling wordt in de behandelkamer zo nodig een vervolgafspraak gemaakt. Onze balie is alléén per telefoon of e-mail bereikbaar.

Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed. Voor meer informatie: https://www.nza.nl/actueel/nieuws/2020/07/29/mondzorgaanbieders-ontvangen-tijdelijke-tegemoetkoming-voor-extra-kosten-in-verband-met-corona

 

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.